UA-58898312-1

Het uithongeren van kanker.

hope

Ik zie hoe je geworstel hebt zonder een klacht te uiten.
Ik voel het huilen van je ziel – en toch blijf je zwijgen.
Over je verliezen, je verdriet, je angsten, al weet je
dat ze groter worden naarmate de jaren verstrijken.
Totdat je innerlijke wijsheid zegt: nu is het genoeg!

Tegenwoordig krijg je overal kanker van. Ik denk niet dat mensen verantwoordelijk zijn voor het feit dat ze kanker krijgen. Er zijn kinderen die met hun vierde levensjaar al aan kanker overlijden. Die hebben niet eens de kans gehad om verkeerd te leven. Maar ik geloof dat je lichaam je wel iets wil vertellen. Dat je invloed hebt op je genezing. Dat je niet alleen machteloos je lot in handen hoeft te leggen van de artsen. Je kunt zelf ook iets doen. Namelijk jezelf ontgiften. Stoppen met relaties die niet goed voor je zijn, stoppen met het inslikken van boosheid en haat. Stoppen met jezelf te vergiftigen met suikers en andere toevoegingen.
Bepaalde voeding kan kanker cellen uithongeren, met name voedingsmiddelen die de aanmaak van nieuwe vaten (=angiogenese) remmen. Dit komt omdat tumoren in hun omgeving binnendringen door extra bloedvaatjes aan te leggen. Daarnaast is gezonde voeding juist in combinatie met chemokuren belangrijk omdat chemo ook gezonde cellen kapot maakt. Er zijn zoveel natuurlijke middelen die ook een positief effect hebben op kanker. Groenten, fruit, kruiden, noten, zaden. Je kunt dan denken aan Kurkuma, aan zuurzakbladeren, groene thee, selenium, vitamine D, broccoli, druiven, knoflook, uien en zo kan ik nog wel even door gaan. Artsen ondersteunen dat voeding voor het genezen van kanker van ondersteunend belang is. Waarom nog niet is aangetoond dat zuurzakbladeren eigenschappen bevat die gelijk zouden kunnen zijn aan chemo? Misschien goed dat we ons dat eens af gaan vragen……….

Kijk naar het inspirerende verhaal van deze vrouw.

Tagged on: