UA-58898312-1

Waarom Daily Lift

12118829_10153771119078629_3458399945395552392_nAlle voor het lichaam opneembare vitamines, mineralen, antioxidanten en probiotica van 59 biologische en rauwe superfoods in een lekker gezond en eenvoudig drankje.

> Een eenvoudige, lekkere en gezonde manier om kinderen te helpen voldoende groente en fruit te eten. i.p.v. een pakje drinken.
>Als je niet altijd tijd hebt om te slowjuicen in de keuken.
>Niet meer allerlei verschillende ( soms niet eens opneembare) supplementen en superfoods.
>Je kunt voor 2,35 euro per dag zelf geen smoothie maken.
>Een eenvoudige en verantwoorde detox.
>Omdat we de biologische beschikbare vitamines en mineralen bijna niet meer alleen uit onze huidige voeding kunnen halen.
>Omdat het geheel natuurlijk is kan je niet overdoseren zoals bij bijvoorbeeld bij calcium.
>Als enige superfood een ORAC keurmerk.
>Erkend door topsporters, NZVT gecertificeerd.

In de orthomoleculaire behandelwijze staat het streven voorop om met de voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Helaas is het, ook voor een gezond persoon, bijna onmogelijk om via de voeding optimale hoeveelheden van bepaalde voedingsstoffen te consumeren. Daily Lift is een Dagelijkse lift voor je gezondheid op basis van biologische groente en fruit.

Het eten van groente en fruit;

>Verbetert je weerstand, en bevordert je energieniveau.
>Groente en fruit hebben onstekingsremmende eigenschappen.
>Bevatten vezels, vitaminen en mineralen. Daily lift bevat maar 1 gram suiker en is daarom geschikt voor mensen die op moeten passen met fructose zoals (candida)
>Verbetert je stofwisseling en verhoogt je verbranding.
>Hebben ontgiftende eigenschappen.
>Verbeteren of preventie van welvaartziektes door de ontzurende werking.
>Kan helpen de bloedsuikerspiegel in balans te houden,  daarom geschikt voor mensen met diabetes of die willen afvallen.
> Het bevordert het herstelproces van het lichaam bijv. bij gebruik van zware medicatie.
>Gewoon om gezond te blijven of ondanks ziekte zoveel mogelijk uit het leven halen.

Als je Daily Lift maandelijks wilt gebruiken kan je kiezen voor autoship( abonnement) dan krijg je 20% korting. Enthousiasmeer jij drie andere gebruikers om het product voortaan ook te gebruiken met 20% korting dan kan jij dit product gratis gebruiken.
Niet tevreden dan krijg jij je geld terug.

Klik hier om : Daily Lift direct bestellen

 

12143100_10153771119453629_4345873699395800859_n

Ingrediënten Berry: Biologisch Gevriesdroogde Aardbeien, Acerola, Bramen, Pruimen, Granaatappel, Peren, Appels pectine, Mango, Rijst zemelen, Lijnzaad, Papaja, Watermeloen, Rode bieten, Bloedsinaasappel fruit poeder, Perzik, Rode bessen, Extract van groene theebladeren, Vlierbes, Luo Han Guo, Ananas poeder, Broccoliblad, Noni, Bosbessen, Kiwi, Guava, Japanse duizendknoop wortel, Lycopeen, Luteïne, Mangosteenvrucht, Goji (Lycium), Acai (cabbage palm), Granaatappel, Astaxanthine, Pruimen, Druivenpitten, Zure kers, Broccolikiemen, Tuinkers, Tomaat, Wortel, Spinazieblad, Boerenkoolblad, Dennebast, Spruitjes, Cranberry, Bosbessen, Framboos

Probiotische blend: Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Plantarum, Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Longum

Ingrediënten Cool Mint: Soja lecithine poeder, Gerstegras, Haver beta glucanen, Chlorella, Spirulina algen poeder, Groene theebladeren, Wortel, Broccoli, Spinazie, Peterselie, Kool, Appel, Bruinde rijst, Aloe vera blad, Kurkuma,  Mangosteen, Bosbessen, Frambozen, Cranberry, Tomaat, Brocolli kiemen, Grapefruit zaadjes, Zure Kersen,  Rode Biet, Noni, Steviablad, Maria Distelzaad,  Kaneel, Zoethout, Rozenbottel, Granaatappel, Gojibes, Boerenkool,  Spruitjes,Kelp, Bloemkool, Sprouted Barley Malt Powder,   Quercetin Dihydrate,  Japanese duizendknop wortel,  Bromelain (Ananas), Papain ( Papaya), Protase, Amylase, Lipase, Cellulase, Lactase,  Acerola,  Amla, Acai, Kers, Dennebast

Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnosus