UA-58898312-1

Gratis Lichaams APK

apk 2
Een lichaam heeft voeding nodig als een vorm van brandstof, zoals een auto benzine nodig heeft. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Ik vindt dat deze periodieke keuring minstens zo belangrijk is voor je eigen
gezondheid. Aan een eenvoudige weegschaal is niet te meten hoe je lichaam echt reageert op je voeding en op aanpassing van je voedingspatroon. Het is mijn missie om mensen door middel van positieve voeding en inzichten bewust te maken van hun eigen natuurlijke kracht, van de kracht van moeder natuur en de verbinding hiertussen. En daarom biedt ik je een gratis Lichaams-APK aan.

Tijdens deze evaluatie krijg je inzicht in:
1. Je voedingspatroon
2. Je gewicht en BMI
3. De verhouding van je lichaamssamenstelling (vetmassa en spiermassa)
4. Het vetniveau om je organen (het gevaarlijke vet)
5. Je rustmetabolisme
6. Klachten inventarisatie
7. Eenvoudige symbolische klachten analyse
8. En tenslotte krijgt je een vrijblijvend advies hoe je kunt werken aan een goede gezondheid. Indien we er achter komen dat je bij Linda Roos niet op de juiste plek bent, verwijs ik je door.

Er zijn geen kosten verbonden aan dit initiatief, dus je kunt alleen maar winnen: een ervaring rijker of een oplossing rijker!! Het enige wat ik je daarvoor vraag is om een uitgebreide voedingsamnese in te vullen. Op basis hiervan kan ik je beter adviseren.

Mocht je daarna gebruik willen maken van begeleiding bij dit advies. Dan zijn de kosten 55,05 euro per consult, met gemiddeld 4 consulten.  

Zie ook positieve voeding en overgewicht.