UA-58898312-1

Hoofdpijn en migraine

hoofdpijn 1Hoofdpijn kan veel oorzaken hebben die te maken hebben met voeding. Meestal gaat het om slechte gifstoffen in je bloed die niet goed weg kunnen. Bij Daisy hielp het om een tijdje te minderen met suiker. Slechte suiker is prima op een gezonde manier te vervangen. En er is veel natuurlijke voeding wat juist je hoofdpijn kan verminderen

 

Door het advies van Linda, heb ik eindelijk bijna geen hoofdpijn en migraine meer.

Ik had steeds vaker last van hoofdpijn en helaas ook van migraine. Hoofdpijn had ik ongeveer 5 van de 7 dagen en migraine ook zeker elke week een keer. Linda heeft mijn verhaal aan gehoord en zei toen tegen mij zei; ‘je zou misschien eens kunnen proberen om minder toegevoegde suiker te eten’. Waarop ik meteen zei; ‘ik gebruik al bijna geen suiker’. Totdat ik dus etiketten ging lezen…. wat zit er in veel producten suiker! Linda heeft me wat meer uitleg en tips gegeven zoals o.a. dat natuurlijke suikers wel ok√© zijn.

Het is even een aanpassing in je eetgewoonten en natuurlijk is het op sommige momenten moeilijk, maar het is echt de moeite waard want het resultaat mag er dan ook zeker zijn! Tot nu toe heb ik 1 keer migraine gehad en hoofdpijn ook nog nauwelijks en dan heb ik het over een tijdsbestek van 7 maanden. Mijn leven is een stuk aangenamer geworden door al die suikers zoveel mogelijk te mijden.

Ik ben Linda dan ook erg dankbaar voor haar advies, uitleg en tips!

Daisy