UA-58898312-1

Plantmedicijn Ayahuasca

 

Ayahuasca-ceremonies zijn geschikt voor iedereen die een stap vooruit wil zetten in zijn leven. Iedereen die bereid is aan zichzelf te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en zijn eigen leven.

 

In de eerste plaats helpt de ayahuasca-ceremonie je om terug te gaan naar je eigen basis. Het helpt je om iets van jezelf wat misschien heel klein maar essentieel is her te ontdekken waardoor je het patroon waar je in zit kunt doorbreken. Het zet je even stil en geeft je tijd om je alleen te richten op jezelf.

 

Het brengt je buiten je comfortzone waardoor je meer in staat bent om te denken buiten je kaders en je bewustzijn te verruimen. Het helpt je eventuele blokkades te doorbreken. En om de tweestrijd met jezelf in de ogen te kijken en te aanvaarden.

 

De ayahuasca-ceremonie nodigt je uit om te zijn wie je werkelijk bent. Los van jouw lichaam, los van jouw verwachtingen, los van jouw oordelen, los van jouw gedachtepatronen. Het triggert jou om je over te geven. En wanneer jou dat lukt kan het zijn dat je jouw ego een beetje los laat, waardoor je anders naar dingen gaat kijken. Je kunt dan het grotere geheel gaan zien. De antwoorden zitten al in jou. In het dagelijks leven blokkeren we deze antwoorden vaak door onze eigen gedachtepatronen, oordelen en verwachtingen.

 

De ceremonie helpt je om wakker te worden en om anders en helder naar dingen te kijken waardoor je vanuit daar de kern van diverse problemen makkelijker aan kunt pakken.  Alsof je met een hogere zelf opnieuw naar jezelf leert kijken.

 

De ceremonie kan je helpen om te leren omgaan met lichamelijke klachten.

Ook kan de ceremonie je helpen om het geloof in jezelf en de situatie waarin je zit opnieuw te ervaren.

Wanneer je met iemand de reis naar jezelf maakt, kan het zijn dat je na de ayahuasca-ceremonie op een andere manier met elkaar contact maakt, waardoor jullie contact een verdieping krijgt.

Je eigen voorbereiding op de ceremonie is van invloed op de reis die je gaat maken.

De Ayahuasca-ceremonie van Gevoelsmensen kan een uitkomst bieden bij een veelheid aan problemen.

 

Enkele voorbeelden zijn:

 • Traumaverwerking, Posttraumatische stress-stoornis (PTSS)
 • Angsten, fobieën, stress
 • Langdurige rouw, eenzaamheid en verliesproblemen
 • Depressieve gevoelens
 • Burn-out, overspannenheid
 • Verslavingen
 • Hechtingsproblemen
 • Eetproblemen
 • Gedragsproblemen
 • Relatieproblemen
 • Problemen op je werk
 • De grote levensvragen en zingevingsvraagstukken: wie ben ik, waarom ben ik hier, wat is mijn levensdoel etc.
 • Het oplossen van stress, twijfels en dilemma’s
 • Het vinden en maken van de juiste keuzes
 • Lichamelijke klachten zonder medische oorzaak (Psychosomatische klachten)

 

Tevens is een Ayahuasca-ceremonie uitermate geschikt voor: Persoonlijke ontwikkeling en Spirituele groei.

 

Vinden van een balans.

Het vinden van een balans tussen werk en privé: je gaat met tegenzin naar je werk, je hebt concentratieproblemen, je piekert, je bent snel moe en/of je hebt hoofdpijn, je voelt je leeg, je hebt geen fut om activiteiten te ondernemen die je vroeger wel deed.

Persoonlijke ontwikkeling, groei en effectiviteit: je hebt het gevoel vast te zitten en je weet niet hoe je verder moet. Je wilt meer lijn in je leven, beter communiceren, betere beslissingen nemen, nieuwe uitdagingen vinden en aangaan.

Zingeving en zinbeleving: Je wilt meer passie ervaren in de dingen die je doet. Je hebt er behoefte aan om uit de sleur te stappen; je vraagt je af ‘of het allemaal nog wel zin heeft’, ‘waar doe je het allemaal voor’.

 

Resultaten van onze Ayahuasca-ceremonies.

Mentaal: 

Toegenomen helderheid in denken, zelfinzicht, begrip voor mensen, bevrijding van hardnekkige storende gedachten.

Emotioneel:

Innerlijke kalmte, zelfacceptatie en zelfvertrouwen, herstel van inlevingsvermogen en positieve emoties (bijv. kunnen genieten), uiten van emoties (bijv. verdriet en kwaadheid)

Lichamelijk: 

Verdwijnen van lichamelijke stoornissen die psychisch bepaald worden: spanningen, onvoldoende energie en weerstandsvermogen, lichamelijke klachten en overgevoeligheden zonder medische verklaring. Meer zelfbewustzijn, meer zelfvertrouwen, meer ontspanning, beter functioneren, meer controle over je eigen leven en je relaties meer in harmonie. Meer zelfontwikkeling en meer flow-ervaring.

 

 

Voor informatie of een kostenloze telefonische intake kan je contact opnemen via het contactformulier.

De ceremonie doen wij vanuit liefde, wel vragen we een onkostenvergoeding.