UA-58898312-1

Jouw investering in jezelf en vergoeding

10153978_523084331135483_6047049374043466678_n

Jouw investering:

Coaching sessie basistarief     € 67,-

Hierin worden alle diverse methodes op maat meegenomen.  Je ontvangt na afloop een factuur die je kunt betalen. Gesprekken duren gemiddeld een uur en gemiddeld duurt een traject 5 gesprekken. Bij bezoek aan huis wordt in overleg een kilometervergoeding afgesproken. Ook de avonduren of coaching via skype is een mogelijkheid.

Vergoeding Zorgverzekering
Om de kosten van mijn consulten te kunnen verlagen heb ik per 1 januari 2016 mijn dure lidmaatschap van beroepsvereniging die het mogelijk maakte om voor vergoeding in aanmerking te komen opgezegd.

Bij een beroepsvereniging kan je je aansluiten onder bepaalde voorwaarden. Te voldoen aan deze voorwaarden kost veel geld. Terwijl het vergoedingspercentage vanuit de zorgverzekering steeds kleiner wordt. In de periode dat ik lid was is heeft er alleen bij aanvang een kwaliteitscontrole plaatsgevonden. De kans is dus groot dat niet de kwaliteit, maar geld het criterium wordt.

Overigens is het thema ‘erkenning’ sowieso interessant. Iedereen mag zich coach noemen en iedereen mag een coachopleiding opzetten. Alleen officiële hbo- en universitaire opleidingen zijn door de overheid erkend waarbij je een titel mag voeren (bac. of drs.). Die titel mag ik voeren in tegenstelling tot zogenaamde ‘erkenning’ die opleidingen zich toe-eigenen bedoelen ze vaak die door de stichting die ze zelf hebben opgericht.

En als laatste heb ik nu veel meer vrijheid om gebruik te maken van de natuurgeneeskunde methodieken.

Ziekenzorg    Gezondheidszorg

gezondheid v.s. ziekte

 

 

 

 

 

Vraag jezelf af wat op langer termijn je kwaliteit van leven het grootst maakt…………En waarom je het wel jaarlijks investeert in je auto en niet in jezelf.

Vergoeding door Werkgever
Wanneer je niet in aanmerking komt voor een vergoeding van hun zorgverzekeraar, krijg je deze vaak wel geheel of gedeeltelijk van je werkgever. Volgens de Arbowet is een werkgever namelijk verantwoordelijk voor de veiligheid, gezondheid en welzijn van een werknemer. Werkgevers zijn daarom meestal wel bereid om werknemers met hun gezondheid en welzijn te helpen. De werkgever is soms zelfs verplicht je ondersteuning te bieden als je last hebt van geestelijke en/of lichamelijke klachten. In het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn werkgevers in toenemende mate bereid om de kosten van begeleiding voor hun werknemers geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Indien je werkgever bereid is om de consulten te vergoeden, dan kun je mijn nota’s declareren bij je werkgever.

Tijdens een behandeling zal er zeer vertrouwelijk informatie over jouzelf besproken worden. Het is belangrijk dat deze vertrouwelijke persoonsgegevens niet zomaar gedeeld kunnen worden met anderen ook niet met je werkgever. Linda Roos is een onafhankelijke hulpverlener die een geheimhoudingsplicht heeft door een medische beroepseed.

PGB
Als je een persoonsgebonden budget (PGB) heeft, kan je begeleiding bij mij inkopen.

Mocht je het bedrag niet in een keer kunnen betalen of niet voldoende financiële draagkracht hebben dan komen we hier altijd samen uit.

19328_1005041462841984_6860682274246503602_n