UA-58898312-1

Natuurvoedingsadvies

YinYangFood

Ik heb gestudeerd als Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Een natuurvoedingsadviseur geeft gerichte natuurvoedingsadviezen bij gezondheidsklachten. Dat wil zeggen dat ik advies geef over hoe door middel van de juiste, natuurlijke voeding een goede gezondheid wordt verkregen en in stand wordt gehouden. Daar waar artsen het niet meer weten omdat er sprake is van medisch onverklaarbare klachten. Of daar waar sprake is van chronische klachten of pijn, behandel ik mensen door middel van gezonde natuurvoeding en gezonde psychische inzichten.

Voeding heeft een krachtigere werking dan wij ons soms realiseren. Dit kan betekenen dat slechte voeding schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Maar ook kan het zijn dat wat jij geleerd hebt dat gezond voor je is, niet gezond is voor jou en dus klachten geeft. Ook kan het zijn dat je te maken hebt met klachten die door voeding eerder in goede banen te leiden zijn. Voeding kan namelijk ook geneeskrachtige eigenschappen bevatten. Je kunt dan denken aan klachten als:

Maar het kan ook zijn dat je gewoon gezonder wilt gaan leven om signalen en klachten te voorkomen. Of dat je een dieet moet gaan volgen, waarbij je graag wat op weg geholpen wilt worden. Zo kan het zijn dat je door diabetes, voedselallergie of andere klachten ineens bepaalde producten niet meer mag. Hoe kan je dan toch nog lekker eten en snacken? En hoe kan je ervoor zorgen dat je voedingswaarden dan toch nog allemaal binnen krijgt?

Mij gaat het om jou, om wie jij bent , jouw mogelijkheden, jouw unieke drijfveren verbonden met alles wat invloed heeft op hoe jij in het leven staat. Voeding is daarvan een onderdeel, omdat wanneer je je brandstof te laat of verkeerd bijvult je stil komt te staan. Ook hier geloof ik in positiviteit. Je richten op hoe je wilt dat het weer wordt. Maar ook positieve voeding, en een positief benadering van wat je wel mag. Hier heb je ook wel de motivatie voor nodig, maar lukt je steeds beter.

Bel gerust voor een vrijblijvend telefonisch gesprek.

 

cropped-Wat-header8-1300x250.jpg