UA-58898312-1

Ervaring van anderen

1601285_476625222448061_2095677947_n

Wil je jouw ervaring in het werken met mij delen dan kan dat hieronder.
Alvast bedankt voor je positiviteit!

Daisy
“Door het advies van Linda, heb ik eindelijk bijna geen hoofdpijn en migraine meer. Linda heeft mijn verhaal aan gehoord en zei toen tegen mij zei; ‘je zou misschien eens kunnen proberen om minder toegevoegde suiker te eten’. Waarop ik meteen zei; ‘ik gebruik al bijna geen suiker’. Totdat ik dus etiketten ging lezen…. wat zit er in veel producten suiker! Linda heeft me wat meer uitleg en tips gegeven zoals o.a. dat natuurlijke suikers wel oké zijn. Het is even een aanpassing in je eetgewoonten en natuurlijk is het op sommige momenten moeilijk, maar het is echt de moeite waard want het resultaat mag er dan ook zeker zijn! Tot nu toe heb ik 1 keer migraine gehad en hoofdpijn ook nog nauwelijks en dan heb ik het over een tijdsbestek van 7 maanden. Mijn leven is een stuk aangenamer geworden door al die suikers zoveel mogelijk te mijden. Ik ben Linda dan ook erg dankbaar voor haar advies, uitleg en tips!”

Hennie
“Linda, de gesprekken die ik met je gehad heb zijn voor mij heel waardevol. Ik vond het fijn dat je luisterde, me tegenwicht gaf en je bleef op de stoel zitten. Ik ben je dankbaar voor het durven door mij heen te prikken.”

Judith
“Ik wil je nog bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Het heeft mij goed gedaan. Ik heb er veel van geleerd. Ik heb nu meer goede dagen dan slechte. Nu weet ik hoe ik ermee om moet gaan. Ik wil je bedanken voor al die adviezen die ik heb gehad en dat jij mijn luisterend oor was dat ik nodig had.”

Sjaan
“Hartelijk Dank voor je luisterend oor! Ik ben er heel erg blij mee. Ik ben er rustiger van geworden. Het lost niet alles op, maar ik kom wat meer voor mezelf op.”

Ko van Dijk, huisarts
“Als secretaris van de Stichting Huisartsenkring Best kreeg ik het verzoek om je te berichten, dat we gezien je inzet en capaciteiten het oprecht jammer vinden dat je vertrekt. En namens alle collega-huisartsen: bedankt voor wat je voor cliënten hebt gedaan!”

Linda van den Bogerd, Collega Juvans
“ Haar respect en geduld met mensen vind ik uniek. Ze heeft de x-factor in het werk en als persoon. Mooi om die bevlogenheid in haar werk te zien, of ze nu stagiaires of cliënten begeleidt.”

Chaja Moerman, Collega DommelRegio
“Bij Linda zie ik in haar basishouding openheid, eerlijkheid en eenvoud waardoor ze snel en gemakkelijk contact maakt met cliënten. Ze zoekt naar manieren om cliënten dusdanig te beïnvloeden dat zij in hun kracht komen in plaats van blijven steken in hun onmacht. Haar sterke kanten zijn haar analyses, actieve houding en kordate handelen. “

4 thoughts on “Ervaring van anderen

 1. Mick Bos

  Ik denk dat ik vooral van jou heb geleerd om dicht bij jezelf te blijven. Om ten alle tijden jezelf te zijn en je niet anders voor te doen.
  Verder leer ik van je door met je te praten.
  Linda, ik hoop nog heel veel van jou te mogen leren!

 2. Lenneke

  Hoi,
  In oktober ben ik bij Linda op gesprek gekomen omdat ik een half jaar eerder veel stress en problemen had die met school te maken hadden. Ik kon mijn gedrag in die tijd moeilijk verklaren en accepteren. Ik had erg slechte gedachtes over school en mijn schoolwerk. Ik voelde me erg schuldig over alles en heb me die tijd achter een masker verscholen en zoveel mogelijk mijn verantwoordelijkheden ontweken. Met Linda samen ben ik eerst gaan ontdekken wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Daarna heeft ze me dat leren accepteren. In eerste instantie dacht ik dat de gesprekken met Linda ‘zweverig’ zouden zijn, maar dat viel reuze mee. Misschien komt dat doordat ik ook wel open sta voor een spirituele aanpak. Linda kan ontzettend goed luisteren, aan het eind van het gesprek haalt ze dingen naar boven waarvan je eigenlijk niet bewust was dat je ze zei. Wat ik verder erg prettig vond aan de gesprekken is dat Linda ook over haarzelf vertelt, zij is ook een mens die worstelingen heeft ervaren net als ik. Zoals je leest ben ik een student en zijn de gesprekken vrij prijzig voor mij, maar het was het zeker waard! Na 5 gesprekken vond Linda dat ik wel weer alleen vooruit kon en zijn we gestopt met onze gesprekken. Ik heb er veel van geleerd. Bedankt Linda! Liefs Lenneke

 3. Marko

  Mmm je hebt echts iets moois losgemaakt in mij (of in jouw woorden: ik heb zelf iets losgemaakt bij mij)
  De contacten die ik tot nu toe heb gemaakt, gisteren en vandaag, zijn anders, ik kan me openen en verbinden met de personen
  Ook met mijn kinderen, echt helemaal geweldig! Leukste is dat ik er niet mijn best voor hoef te doen

  Dank je voor deze spiegel

 4. TMA

  Ze bezit veel sociale empathie en tact; zij kan zich op zeer effectieve wijze een beeld vormen van de belevingswereld van anderen en heeft daarom het vermogen zich op zeer natuurlijke wijze in de ander te verplaatsen. Dit geeft haar het talent om datgene te horen wat niet of niet duidelijk gezegd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *