UA-58898312-1

Bewustzijn in bedrijven

Vitaliteitsadvies

Ton Siroen, Directeur, Welzijn Best Oirschot
“Linda is een enthousiaste en betrokken medewerkster die de opdracht in korte tijd heeft opgepakt. Bovendien is zij iemand die zeer bewust met haar werk omgaat en het ook aandurft daarbij keuzes te maken. Zij kan bergen werk verzetten. Zij is goed in het aansturen van projecten en zij is bovendien goed in communicatie. Mede daardoor kan zij op een prettige manier collega’s motiveren.”

Bedrijfstrainingen
Linda Roos verzorgt coaching- en trainingstrajecten voor het bedrijfsleven en ontwikkelt trainingen op maat. Afhankelijk van de probleemstelling wordt een maatwerktraject samengesteld. Dit gebeurt op basis van een intakegesprek, van tevoren in te vullen vragenlijsten, interviews, een observatie tijdens een vergadering of op basis van een praktijkopdracht of simulatie. De resultaten van deze praktijkopdracht of simulatie zijn dan de aanknopingspunten voor een in overleg samen te stellen leertraject.

Denk aan:
-Implementatietrajecten
-Teambuilding
-Vitaliteitscoaching
-Samenwerkingsontwikkeling
-Dreammanagement/gezamenlijke visie
-Verbeteren van de organisatiecultuur
-Mediation

Bernadette kok, rayonmanager Juvans
“ Linda is een vakvrouw die zowel cliënten als de organisatie waarvoor ze werkt veel te bieden heeft. Ze is een vrouw met vele kanten: op het eerste gezicht een zakelijke inslag, maar juist op zoek naar diepgang en verbondenheid. Ze spreekt zeer klare taal en kan haarscherpe analyses maken met bovendien tactische woorden. Ik heb haar ervaren als een eerlijk integer mens die oog heeft voor haar eigen invloed in zaken. En bovendien als iemand die haar kansen grijpt.”

Vitaliteitscoaching/advies
De enige constante in de maatschappij is verandering. De economie, wetgeving en technologie veranderen in rap tempo. Organisaties staan voor de uitdaging mee te bewegen met alle veranderingen om nu en in de toekomst te blijven presteren. Investeren in vitaliteit en ontwikkeling van medewerkers, de juiste man op de juiste plaats en het optimaal benutten van talent worden voor organisaties steeds belangrijker. Daarnaast staat de medewerker voor de uitdaging om fit, gemotiveerd en up-to-date in kennis te blijven.
De vitaliteitsadviseur weet organisaties en medewerkers in beweging te brengen om blijvend te werken aan de vitaliteit en daar in de toekomst mee te kunnen excelleren.

-Verlaging ziekteverzuim, hulp bij burn-out en depressie.
-Goede balans tussen inspanning en rust.
-Stress herkennen en er mee om leren gaan.
-Ontdekken wat je energie kost en wat energie levert.
-Weten wat je krachten zijn en daar meer op aansturen.
-(Her)ontdekken wat je inspireert aan je werk.
-Op een andere manier leren kijken naar stressfactoren op het werk.

Jan Lam, Senior beleidsmedewerker gemeente Loon op Zand
“Linda heeft een uitstekende kennis van de professionals en de sectoren waar ze voor werkt, begrijpt het proces waar zij met collega’s in zit en waar ze leiding aan geeft, kan een moeilijke situatie haarscherp analyseren en weet exact wat zelf te doen en wat aan anderen over te laten. Het is plezierig met Linda naar een doel toe te werken.”

Voor teams, opdrachtgevers:
Wilt u informatie over de coachingstrajecten, laat dan uw gegevens achter.
Ik neem contact met u op voor een vrijblijvend gesprek over de wensen en mogelijkheden op maat.

Contact formulier: