UA-58898312-1

Mijn manier van werken met jou

Foto: Cor Delissen
Linda klaprozenEen klaproos ziet er teer en kwetsbaar uit.
Hij gaat mee met de elementen, hangt slap na elke regenbui en beweegt mee met elke windvlaag.
Als hij goed geworteld is, komt hij altijd weer overeind, wát hij ook doorstaan heeft.
Na de bloei worden de zaadjes veelvuldig uitgespreid. Andere klaprozen kunnen hierdoor tot bloei en groei komen.
Klaprozenzaad kan niet ontkiemen op een stilstaande bodem. Klaprozen hebben een bodem nodig die in beweging is. Een klaproos brengt evenwicht aan tussen het licht en het donker.
Het zaad van de slaapbol wordt gebruikt onder de naam maanzaad. Maanzaad is gezond het bevat een grote hoeveelheid vitaminen en mineralen. Maanzaad heeft een geneeskrachtige werking.

 

Als bewustzijnsmentor ben ik persoonlijk en betrokken. Ik heb een bijzonder mooi vak waarin ik door mensen persoonlijk te leren kennen, hen verder kan helpen op het gebied waarin ze vastlopen. Ik sta er als coach om bekend dat ik altijd de juiste scherpe vragen stel, wat de vinger op de zere plek legt en wat jouw helpt om bij de kern te komen en er doorheen te breken. Inspireren Ik daag je uit om anders en breder te kijken. Omdat ik mijn intuïtie sterk heb ontwikkeld, kijk ik niet alleen naar je mind-set, je overtuigingen en angsten ( jouw buitenwereld) maar ook naar jouw intenties en drijfveer hierachter. Naar jouw als oorspronkelijk mooi, uniek mens, naar jouw binnenwereld. Alle wijsheid die je nodig hebt voor je levenspad zit al in je, ik help je om hier naar te luisteren. Zodat je jouw leven blijvend van binnen naar buiten kunt veranderen.

Jouw gedachtes en angsten saboteren jou om naar je hart te luisteren. Ik ga met jou kijken in welk hokje jij jezelf of anderen jou hebben gestopt, en hoe je weer uit dit hokje kan komen en de stap kunt maken naar hoe jij je droom weer kunt leven, het vuurtje weer in jou kan laten branden en weer in je kracht kunt staan. We zorgen dat jij de touwtjes weer in handen gaat nemen en in je invloed gaat staan. Dit doe ik door een commitment met jou aan te gaan waarin ik mij volledig inzet om te zorgen dat jij de meest optimale situatie kunt bereiken voor langer termijn.  En ik verwacht dit zelfde van jou.

Ik geloof niet in ziekte, ik geloof in een lichaam wat zo gezond is dat het jou door middel van symptomen uitnodigt om beter voor jezelf te zorgen. Ik heb wel honderden mensen gecoacht van professionals in de gezondheidszorg tot aan mensen met multicomplexe problematieken. Voor mij als bewustzijnsmentor is geen gedachte te gek. Wel zal ik je een spiegel voorhouden, om je zo bewust te maken. Want als je je bewust bent van het onbewuste dan heb je hier invloed op.

In plaats van focussen op symptomen gaan we luisteren naar de kern waardoor je nooit meer vastloopt in deze situatie.  Ook kijken we naar hoe dit doorwerkt op alle levensgebieden. We zullen niet alleen kijken naar wat je daarin mag veranderen, maar ook naar welke oorspronkelijke unieke kwaliteiten jou een mooi en sterk mens maken die zijn eigen geluk kan creëren.

Mocht je nog vragen hebben of zie je even door de bomen het bos niet meer? Neem geheel vrijblijvend contact met me op via het contactformulier

Achtergrond.
Als bewustzijnmentor ben ik Bachelor psychosociaal hulpverlener.
Ik heb ervaring in het werken met honderden mensen en met complexe problematiek.
Maar ook in het geven van workshops, het trainen van trainers en het procesbegeleiden van zorgverleners in de eerstelijn, waaronder huisartsen, psychologen en maatschappelijk werkers.
Ik heb een verdieping in systeemtherapie, presentie benadering, human profiling, geweldloze communicatie, relatiebemiddeling, oplossingsgerichte coaching, motiverende gespreksvoering, lichaamsgericht werken, spiritualiteit en zingeving en orthomoleculair advies.

Linkedin profiel