UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Creating abundance

Ik voel me zo’n gezegend mens.

Ik zit niet alleen midden in een vallei in het mooie Portugal.

Ik heb niet alleen een mini community om mij heen met mensen die ieder dag een lach op mijn gezicht weten te brengen, waarmee we samen zijn en elkaar ondersteunen waar we kunnen en proberen allemaal vanuit onze eigen kwaliteit iets te geven.

Denk aan het helpen met materialen of fysiek om mijn veranda te bouwen zodat ik straks ook anderen kan ontvangen op mijn terras. En ik fijn buiten kan werken als de zon schijnt.

Daarnaast heb ik ook nog gewoon contact met lieve vrienden door Europa heen. Ik voel me gezegend dat ik nu werk waar en wanneer ik wil. Dat ik tussendoor even kan gaan lunchen of zwemmen of wandelen. Dat ik gewoon amper vaste lasten heb waardoor ik meer energie kan steken in mensen en in het comfortabeler maken van mijn leven. En daarom alle rust en ruimte heb om te reizen door Portugal en soms naar Nederland.

Maar vooral de vrijheid om anderen te helpen ook vrijheid in zichzelf te creΓ«ren, in hun relatie of in hun werk. Dat ik kan doen waar ik energie van krijg.

Ik help je graag om daarin ook stappen te zetten. Want ook ik zat ooit in mijn veilige schulpje, alleen maar donker te zien en te denken dat lukt mij nooit of ik durf niet te ondernemen. Dat donker is er soms om je zo oncomfortabel te maken dat je gaat luisteren naar je hart. Als we iets anders willen zullen we het samen mogen creΓ«ren.

  • Het is een vleugje leren vertrouwen op het universum om te springen in het diepe en te vertrouwen dat je gevangen wordt.
  • Het is een mespuntje durven los te laten en het opgeven van schijnveiligheid.
  • Het is een eetlepel het leren ownen van je kwaliteiten en heel dicht bij je zelf leren blijven.
  • Het is een snufje leren kijken vanuit overvloed.
  • Het is een halve liter doorzettingsvermogen.
  • Het is soms eerst een heleboel geven en vertrouwen dat het terug komt.
  • Maar het is vooral ook anders naar dingen leren kijken.
  • En het is een onsje geluk maar ook een onsje tranen.

Nu begrijp ik niet meer waarom iemand zich toch weer 40 uur laat uitbuiten voor een schamel loontje waarbij het grootste deel altijd naar de mensen gaat met de stropdassen. Ik heb echt zoveel respect voor de Portugees die in kou en hitte zwaar werk staan te doen. Waarom iemand dan toch maar op zijn vertrouwde veilige ongelukkige plekje blijft kan ik me niets meer bij voorstellen. Of iemand die naar de andere kant van het land reist om maar werk te hebben. Ik zou willen schreeuwen, lief mens geloof toch in jezelf.

Dus hier een uitnodiging om eens naar me uit te reiken en me vrijblijvend een keer met je mee te laten denken hoe jij vrijer kan leven, werken relateren of jezelf kan zijn. Soms zijn de opties eenvoudiger dan je denkt. We zitten in een tijd waar werken op afstand steeds toegankelijker wordt maar ook in een transitie naar nieuwe vormen.

En mocht je bij dit recept denken dat vind ik lastig, laat me je dan coachen.

If you can dream it you can do it.

𝑨𝒃𝒖𝒏𝒅𝒂𝒏𝒄𝒆 π’Šπ’” π’‡π’π’π’˜π’Šπ’π’ˆ, π’„π’π’π’”π’„π’Šπ’π’–π’”π’π’†π’”π’” π’Šπ’” π’ˆπ’“π’π’˜π’Šπ’π’ˆ !

THIS IS A JOURNEY of Growth, Change Connection, Evolution and Sacred Gift Economy, co-creating the ALTERNATIVE as a Global COMMUNITY!

We believe in Equality, Solidarity, and Tribal Unity – we work together to support eachothers DREAMS to Fruition, and to Garden our own Dreams to GROWTH!

When I signed up with Universal Abundance I had no idea how much impact being part of such a commUNITY would have on my life.

Giving the gift of:

πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ Freedom πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦to help others to spend time with the people they love

πŸ§˜β€β™€οΈ TimeπŸ§˜β€β™€οΈ to practice yoga and spend time in nature, doing what you love most

πŸ’†β€β™€οΈBeing πŸ’†β€β™€οΈto evolve as a human being and open up to recieving for no other reason than being you bringing your gifts and talents into the world.

🌟 Abundance🌟 to re-imagine our potential as a human being and co-creator of a new world and an honest economy!!

πŸ¦„Dreaming πŸ¦„ giving the gift of supporting amazing lightbearers and visionaries to make their dreams come true

πŸ’° Growth this way of small peerbanking, we invest in people we love instead of weapons and oil.

🌈Manifesting🌈 and opening up to a whole new world of π™‹π™Šπ™Žπ™Žπ™„π˜½π™„π™‡π™„π™π™„π™€π™Ž

Nobody can offer you any guarantee of how long the journey will take, how much you will receive, who you will meet, or where you will end up – IT IS UP TO YOU to choose your path, and to Co-Create with all a beautiful Dreamweaving experience!

Support others by saying

π™”π™€π™Ž to themselves

π™”π™€π™Ž to their dreams

π™”π™€π™Ž to their freedom

π™”π™€π™Ž to time and space to be awesome

π™”π™€π™Ž to a better economy and world

Are you ready to say π™”π™€π™Ž π™”π™€π™Ž π™”π™€π™Ž with me?

We warmly invite you to join us, as we come together to form a sacred circle in virtual reality where we create abundance for everyone.

Let’s pay it forward.