UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

In-to-me-see session

Intimiteitscoaching

Een ontmoeting in verbinding ( into mee I see)

Ik sta hier voor je, met naakte lichaam, naakte ziel. Niets om te bewijzen, niets te verbergen. Transparant en open. Kijkend naar jou.

Slechts één verlangen. Om je te zien en te ontmoeten. Zoals ik ben, zoals jij bent. Ik ben slechts een andere jij.

Kom gerust in mijn schulp.. Houd je kleren aan. Ontbloot je ziel. Zodat ik naamloos weet. Hoe je vanbinnen heet.

Het licht van je ziel dat door het raam van je ogen schijnt. Verbinding en expansie. Samen diep te duiken met of zonder woorden. Ik ben slechts een weerspiegeling van jou. Dat is alles wat ik weet.

Een verlangen om geraakt te worden. Om jou te raken. Ik wil je hart en je ziel ontmoeten. Je pijn en je tranen. Je schaduwen en je onschuld.

Laten we ons masker afzetten. Onze laagjes afpellen. We zijn perfect voltooid. Wij zijn Liefde en we zijn verbonden.

Puurheid, Eenvoud, Echtheid. Mezelf dieper te ontmoeten door jou diep te ontmoeten. In kwetsbaarheid en kracht. In aanwezigheid. In iedere bruisende lichaamscel. Op afstand zo dichtbij.

Omdat liefde pas vermenigvuldigt wanneer je het deelt.❤

Wow, het gevoel was gisteren onverwacht super intens. Zo lang geleden dat ik dat voelde. Ik merk dat ik meer van dit wil en ik ben aan het onderzoeken wat het is. Ik denk ook dat dit gewoon heel goed is voor mensen om te doen. Het was groter dan lust.
Ik was daarna vooral onderste boven van een intense liefdevolle ervaring.
Jij maakt het verschil.

____________________________________________

Healing into-me-see online sessie

Leren intiem te zijn in verbinding met de ander helpt je meer intimiteit te ervaren met jezelf en het leven. Hiervoor hoef je geen seks te hebben, hiervoor hoef je de ander niet eens aan te raken.

Er is een ontmoeting in het moment. Vanuit aanwezigheid mag er iets gezien of gehoord worden. Mag jij onveroordeeld gezien en gehoord worden in je kwaliteiten en je valkuilen.

Ik breng mezelf volledig in in het contact zodat jij jezelf via mij dieper kan ontmoeten.

In deze steeds onpersoonlijker, zakelijker en drukker wordende wereld is intimiteit echter geen van-zelf-sprekend-heid. Want hoe doe je dat? Hoe kan jij je intimiteit delen en een onbelemmerde warme energieflow ervaren. Hoe vul jij je leven vol liefdevolle ont-moetingen?

Intimiteit ervaren is je kunnen openstellen voor de wereld, voor anderen om je heen. Je gedachten, je waarheid, je gevoelens delen en de warmte voelen van de verbinding met jezelf, in bijzijn van de ander. In deze veilige ruimte kan heling plaatsvinden.

Als je dit alles wilt ervaren nodig ik je uit voor een intimiteit sessie. Je zult versteld staan hoe dit op afstand mogelijk is om te ervaren.

Ik werk vanuit tantra, geweldloze communicatie en authentic relating

Het is ook mogelijk om een live intimiteit/knuffelsessie op locatie in Portugal te ontvangen.
Tijdens de bijeenkomst blijven de kleren aan en worden er geen seksuele handelingen verricht.

Voel je welkom.

“Heb enorm genoten van de verbinding, al was het voor mij wel de eerste keer op deze manier. Je hebt me wel aan het denken gezet en in een richting gewezen die ik zocht.
Voelde enorm persoonlijk, enorm in mijn personal space, maar totaal niet bedreigend. De overgave is voor mij heel bijzonder en uniek, maar bij jou voelt het volledig vertrouwd.
Jouw uiterlijke verschijning geeft totaal niet weer hoeveel innerlijke kracht jij hebt……heel bijzonder.
Nog nooit meegemaakt.”