UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Ervaring van anderen

Ze bezit veel sociale empathie en tact; zij kan zich op zeer effectieve wijze een beeld vormen van de belevingswereld van anderen en heeft daarom het vermogen zich op zeer natuurlijke wijze in de ander te verplaatsen, bij de ander aan te sluiten en de taal van de ander te spreken. Zij heeft de kracht om iemand onveroordeeld te zien in al zijn facetten als uniek mens. Zij heeft het talent om datgene te horen wat niet of niet duidelijk gezegd wordt. Hierdoor lukt het haar om zelfs teruggetrokken types uit hun schulp te halen en te helpen openen. Resultaten van iemand met bindingsangst naar intimiteitscoach, van porno verslaafde naar tantra. Van muurbloempje naar knuffelfacilitator. Van zelfdestructie naar zelfliefde. Van echtscheiding naar opnieuw verliefd.

Ze is zeer sensitief en open-minded met een sterke menselijke inschatting. Communicatie vaardigheden gaan haar goed af. Zij is een warme en evenwichtige, liefdevol spiegelende persoonlijkheid die innerlijke rust uitstraalt en een veilige omgeving creëert.  De sessies worden beschreven als gevoel van diepe verbinding, radical acceptance, en natural high gevoel.

Linda is gespecialiseerd in het non duaal holistisch, psychosociaal, gezondheid bevorderend coachen op basis van het zelf herstellend vermogen. Vanuit achtergrondkennis en ervaring op het gebied van behandeling en psychopathologie, weet zij op een zeer diepe laag aan te sluiten en haar liefdevolle vinger op oude pijn te leggen zodat blokkades kunnen gaan ontspannen, deze te behandelen om zich vervolgens weer te richten op het versterken van de lichamelijke en psychosociale gezondheid in het nu.
Zij heeft ervaring in het werken met honderden cliënten en met zeer complexe problematiek.
Maar ook in het geven van workshops, het trainen van trainers en het proces en intervisie begeleiden van zorgverleners in de eerstelijnszorg en welzijn.

Zij is niet bang om zichzelf in te zetten als spiegel in de verbinding zodat mooie en pijnlijke stukken ontmoet kunnen worden, en door deze spiegel vooral de verbinding met onszelf diep ervaren kan worden.
Zij doet dit op een lichaamsgerichte manier en binnen hele duidelijke kaders, zodat er veiligheid is om te ontspannen in wat er is. Zodat vanuit pure essentie, dat wat als goddelijke kwaliteiten gegeven is, moeiteloos en ongeblokkeerd door ons heen kan stromen for the benefit of all beings.

Zij is bachelor aangesloten bij het registerplein en werkt vanuit de volgende therapie vormen:

Nonduale therapie- Holistische therapie- Spiegologie

Psycho sociale therapieOplossinggerichte therapieLichaamsgericht

Relatie coaching- Intimiteitscoaching– Communicatie coaching

Wil je jouw ervaring in het werken met mij delen dan kan dat hieronder.
Alvast bedankt voor je positiviteit!

Linda Roos

25 thoughts on “Ervaring van anderen

 1. Hennie

  “Linda, de gesprekken die ik met je gehad heb zijn voor mij heel waardevol. Ik vond het fijn dat je luisterde, me tegenwicht gaf en je bleef op de stoel zitten. Ik ben je dankbaar voor het durven door mij heen te prikken.”

 2. Chaja

  “Bij Linda zie ik in haar basishouding openheid, eerlijkheid en eenvoud waardoor ze snel en gemakkelijk contact maakt. Ze zoekt naar manieren om mensen dusdanig te beïnvloeden dat zij in hun kracht komen in plaats van blijven steken in hun onmacht. Haar sterke kanten zijn haar analyses, actieve houding en kordate handelen. “

 3. Judith

  “Ik wil je nog bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Het heeft mij goed gedaan. Ik heb er veel van geleerd. Ik heb nu meer goede dagen dan slechte. Nu weet ik hoe ik ermee om moet gaan. Ik wil je bedanken voor al die adviezen die ik heb gehad en dat jij mijn luisterend oor was dat ik nodig had.”

 4. Sjaan

  “Hartelijk Dank voor je luisterend oor! Ik ben er heel erg blij mee. Ik ben er rustiger van geworden. Het lost niet alles op, maar ik kom wat meer voor mezelf op.”

 5. Rik

  Ik wil je heel erg bedanken voor je aansluitende manier van begeleiden.
  Ik heb me veel kunnen ontwikkelen en dat mede dankzij jouw scherpe inzichten.
  Bedankt ook voor je humor, veiligheid en gezelligheid.

 6. Linda

  “ Haar respect en geduld met mensen vind ik uniek. Ze heeft de x-factor in het werk en als persoon. Mooi om die bevlogenheid in haar werk te zien.

 7. Mick Bos

  Ik denk dat ik vooral van jou heb geleerd om dicht bij jezelf te blijven. Om ten alle tijden jezelf te zijn en je niet anders voor te doen.
  Verder leer ik van je door met je te praten.
  Linda, ik hoop nog heel veel van jou te mogen leren!

 8. Lenneke

  Hoi,
  In oktober ben ik bij Linda op gesprek gekomen omdat ik een half jaar eerder veel stress en problemen had die met school te maken hadden. Ik kon mijn gedrag in die tijd moeilijk verklaren en accepteren. Ik had erg slechte gedachtes over school en mijn schoolwerk. Ik voelde me erg schuldig over alles en heb me die tijd achter een masker verscholen en zoveel mogelijk mijn verantwoordelijkheden ontweken. Met Linda samen ben ik eerst gaan ontdekken wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Daarna heeft ze me dat leren accepteren. In eerste instantie dacht ik dat de gesprekken met Linda ‘zweverig’ zouden zijn, maar dat viel reuze mee. Misschien komt dat doordat ik ook wel open sta voor een spirituele aanpak. Linda kan ontzettend goed luisteren, aan het eind van het gesprek haalt ze dingen naar boven waarvan je eigenlijk niet bewust was dat je ze zei. Wat ik verder erg prettig vond aan de gesprekken is dat Linda ook over haarzelf vertelt, zij is ook een mens die worstelingen heeft ervaren net als ik. Zoals je leest ben ik een student en zijn de gesprekken vrij prijzig voor mij, maar het was het zeker waard! Na 5 gesprekken vond Linda dat ik wel weer alleen vooruit kon en zijn we gestopt met onze gesprekken. Ik heb er veel van geleerd. Bedankt Linda! Liefs Lenneke

 9. Marko

  Mmm je hebt echts iets moois losgemaakt in mij (of in jouw woorden: ik heb zelf iets losgemaakt bij mij)
  De contacten die ik tot nu toe heb gemaakt, gisteren en vandaag, zijn anders, ik kan me openen en verbinden met de personen
  Ook met mijn kinderen, echt helemaal geweldig! Leukste is dat ik er niet mijn best voor hoef te doen

  Dank je voor deze spiegel

 10. O.

  Dank je voor al je moed, liefde, openheid en support.
  Je hebt zeker een gave om mensen te openen en meer in hun hart te brengen.

 11. Erna

  Linda heeft een intrinsieke interesse in mensen en kan gedrag goed analyseren. Zij normaliseert de situatie waar kan en pakt door waar nodig. Linda kan door middel van motiverende vragen en positieve bekrachtiging de ander in beweging brengen.

  Linda ik waardeer je integriteit, je kijk op mensen en je invoelend vermogen.
  Je bent een goede coach die het beste uit de ander weet te halen op een manier die aansluit bij de ander.
  Je hebt creatieve ideeen om anderen te ondersteunen en je denkt niet in hokjes maar benut mogelijkheden. Je toont lef en bent je zeer bewust van jezelf en van je handelen.

 12. Serena

  Linda is one of a kind. Op een zeer respectvolle en liefdevolle wijze weet ze binnen no time de vinger op de zere plek te leggen, waardoor je na een eerste gesprek al tools hebt om mee aan de slag te gaan. Ze doet dit op een hele zachte en vriendelijke manier, waardoor het heel fijn en veilig voelt om samen met haar je uitdagingen te gaan verkennen. Linda geeft geen ongevraagde adviezen, maar stelt reflectieve vragen waardoor ze je zèlf op het antwoord laat komen, wat heel empowering werkt. Linda is in staat om indien nodig haar eigen mening en projecties opzij te zetten en zo heel objectief naar een situatie te kijken. Linda kan heel goed afstemmen op de persoon die ze tegenover zich heeft zitten en zal nooit proberen om je te pushen om dingen te doen op het moment dat je er nog niet aan toe bent. Haar combinatie van doortastendheid, zorgzaamheid, oprechte interesse, een luisterende houding en vriendelijke openheid, maken Linda tot een fijne coach, mentor, hulpverlener en vriendin.

 13. Mathias

  Linda valt op door haar kwaliteit om zonder oordeel te luisteren, en met aandacht, warmte en zorgvuldigheid in contact te blijven. Dat helpt om je kwetsbaar open te stellen, en je daarin gehoord, gezien, en begrepen te voelen. Daardoor kunnen bewust of onbewust onderdrukte gedachten, emoties en verlangens hun weg naar de buitenwereld vinden, waar de lading er vanaf gehaald kan worden, en je deze dingen die je sturen beter kan begrijpen.

  Linda luistert naar meer dan de woorden, en heeft het talent om precies die vragen te stellen die je zelf tot antwoorden leiden. De ontmoetingen met jou hebben er mede voor gezorgd dat ik het pad van knuffelfacilitator ben gaan bewandelen.

 14. P.

  Wow, het gevoel was gisteren onverwacht super intens. Zo lang geleden dat ik dat voelde. Ik merk dat ik meer van dit wil en ik ben aan het onderzoeken wat het is. Ik denk ook dat dit gewoon heel goed is voor mensen om te doen. Het was groter dan lust.
  Ik was daarna vooral onderste boven van een intense liefdevolle ervaring.
  Jij maakt het verschil.

 15. Bas

  “.. trouw blijven aan jezelf zonder uit verbinding te gaan met de buitenwereld.”
  Vanuit verbinding met de ander leer ik mezelf kennen.. en door te delen over mijn binnenwereld heel ik.
  Voor mij is dit de kern en een kracht van Linda waarmee ze zowel de beginner die op zoek is naar een eerste, veilige stap, als degene die op zoek is naar verdieping, op een intuïtieve manier begeleidt. Ik kan haar alleen maar van harte aanraden!

 16. Joelle

  Lieve Linda,

  Jouw workshop radical vulnerability is echt heel erg bij mij binnengekomen. Zelfs nu nog, meer dan een week eerder. Jouw workshop heeft echt de balans doen shiften in mijn leven. Zelf zit ik al een tijdje in therapie waarbij kwetsbaarheid mijn grootste issue is. Deze heb ik in de afgelopen jaren helemaal weggemaakt en beschermd met allerlei heel hard werkende beschermende en ontkennende lagen. Jouw workshop, samen met jouw inzet, warmte, kennis en vertrouwen, brak die hele beschermlaag in 1x open en voor het eerst sinds jaren kon ik mensen weer echt zien en voelde ik me gezien en gehoord.

  Jij hebt mij echt iets heel waardevols (terug) gegeven, wat ik jaren lang heb verwaarloosd.
  Dus ook via deze weg wil ik je nogmaals heel erg bedanken. Jouw energie heeft mijn energie weer doen opbloeien en is er iets omgeslagen in mijn balans waardoor ik weer in contact kan zijn met mezelf en met anderen. Ik kan niet genoeg verwoorden wat dat voor mij betekent…

  Liefs

 17. Erik

  Ik moest denken aan de cirkel van de radical honesty workshop en hoe dat voelde om gezien te worden door jou en de groep met al mijn onzekerheden. Hoe ik mij weken gesloten voelde en meer open voelde na het weekend. Ik heb bij jou altijd het gevoel dat je altijd voorbij de verpakking kijkt en mij en iedereen echt ziet en waardeerd.

 18. J.

  De opbouw in connectie verloopt normaal in fases. Je haalde me uit mijn routine en safe zone en daarna ging het nog een stukje verder in met elkaar afstemmen.
  Ik liet het gewoon gebeuren omdat jouw energie vertrouwd voelde en je intentie puur was en dat pikte ik op.
  Ik liet mijn schild zakken en ik voelde me even in balans en puur en eerlijk, een soort high gevoel.
  Je zelf openzetten is kwetsbaar, maar het ging vanzelf vandaag.

 19. Bianca Dekker-Vugts

  Ik werd geraakt in je workshop over radicale eerlijkheid. Mooie inzicht gevende oefeningen in een veilige setting. Buiten mijn comfortzone en toch niet te bedreigend. Kernwoorden voor jouw begeleiding zoals ik die heb ervaren:
  Veilig, liefdevol, onbevooroordeeld, confronterend.

 20. Jolan

  Hallo lieve Linda, wil je laten weten dat mede dankzij jou mijn leven een grote positieve wending heeft gekregen. Tijdens de ontmoetingen voelde ik me altijd veilig en op mijn gemak en had jouw aanwezigheid een effect op mij. Ik kan het nog het beste omschrijven als een spiegel die mij veel inzicht heeft gegeven. Je inspireert mij door te zijn wie je bent. En uit te dragen wat je voelt. Klinkt cliché maar het is echt zo. Je bent in staat om zonder oordeel te spiegelen en alleen dat al heeft mij veel geholpen. Ik denk dat je door je pure zijn, heldere geest en gezond verstand voelt wat mensen nodig hebben.
  Succes en ik vind je een mooi mens!

 21. j.

  Je gaf me iets..
  Waarschijnlijk zonder het te weten
  Bewust van wat je zelf deed, ik zal dit nooit nog ooit vergeten.

  Je nam me mee de diepte in en dat is waar ik je het liefste ken, waar ik hard ren naar die plaats, waar ik mij, en jouw verken, en ik, uiteindelijk mezelf ben.

  Het is die plaats waar niets bestaat, geen goed en kwaad op mij vergaat. Waar geen oorlog is of liefde, waar de waarheid, recht mijn ego, hoofd en hart doorkliefde.

  Ik land in niemandsland van jouw, in diepte meegezogen, en ik kan het niet bevatten met mijn ogen want mijn hart was nog bevlogen.
  Lichaam trilt, toch is er rust,
  er is hier niets, geen love, geen lust, er is hier enkel jij en ik en ik en jij, die mijn onrust even sust.

  Uit de derde persoon zie ik mezelf.
  Praten met jou zonder woorden over dingen die ik hoorde en de woorden die zijn leeg maar welgevuld met energie die alle trilling oversteeg.

  De plaats waar niets is nam je mij, met jouw bewustzijn ik en jij en jij en ik en jij…

  Al lachend bleef ik hier met jou al was het maar heel even zweven op die plaats waar niemand “is” en voelt als mijn eternal “bliss”
  Enkel bewustzijn was er, niets anders meer dan dat en jij en ik en… jij en ik……?? Of is er nog maar één nu..?

  Of toch misschien zijn het er twee nu..
  Want ik hoor je lachen, en ik zie mezelf hetzelfde doen, en toen, en toen, en toen..
  Niet is het ooit zo fijn geweest zo fijn om niets te weten en zo vredig hier om alles te vergeten.
  Op die plek waar niemand is behalve jij en ik en ik en..
  jij dit deed…
  misschien zelfs zonder het te weten..

 22. Karin

  Dag Linda,
  Je warme oprechte en respectvolle aandacht heb ik als zeer fijn ervaren. Dank je wel daarvoor.
  Warme omhelzing

 23. anoniem

  Heb enorm genoten van de verbinding, al was het voor mij wel de eerste keer op deze manier. Je hebt me wel aan het denken gezet en in een richting gewezen die ik zocht.

  Voelde enorm persoonlijk, enorm in mijn personal space, maar totaal niet bedreigend. De overgave is voor mij heel bijzonder en uniek, maar bij jou voelt het volledig vertrouwd.

  Jouw uiterlijke verschijning geeft totaal niet weer hoeveel innerlijke kracht jij hebt……heel bijzonder.
  Nog nooit meegemaakt.

 24. S

  Nog even in de stilte gebleven, voelen, de weg naar binnen. Dank je wel voor jouw bijdrage aan dit innerlijke rust moment. de liefde voor mezelf die ik voel in verbinding met jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *