UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Kleding wassen en opfrissen.

Wij hebben nog wel een wasmachine. Echter wassen we met koud water. Tussendoor doe ik regelmatig een handwasje. Bij het wassen doe ik altijd wat azijn als wasverzachter. Dit ontgeurt ook. Kleding dat niet vies is geworden spuit ik tussendoor ook in met azijn. De azijngeur vliegt weg. Wil ik dat mij kleding een lekker geurtje heeft dan spray ik het in met etherische olie en demi water. Of ik doe wat etherische olie bij mij wasmiddel.

Als wasmiddel wil ik allepozeep raspen en mengen met water. Met zeep moet je bij wassen met koud water wel oppassen dat het vloeibaar blijft. Bij Allepozeep is dit het geval. Voor vlekken kan je aluinsteen gebruiken of ossegalzeep. Je kunt ook zeepnoten in een waszakje doen. Voor witte was kan je soda toevoegen. Wanneer je regenwater gebruikt heb je ook geen last van kalk in je water.