UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Natuurlijke pijnstillers

Ik heb best veel pijnklachten gehad in mijn leven, vooral buikpijn en hoofdpijn. Ik merk dat gezonde voeding zeker een verschil maakt. Geen lactose heeft mijn buikklachten bijna doen verdwijnen, en hoe minder suiker ik eet, hoe minder mijn hoofdpijn is tijdens mijn menstruatie.

Voor sommige mensen werkt wilgenbast als alternatief voor een pijnstiller. Hiervoor kan je natuurlijk een wilg opzoeken maar je kunt ook wilgenbast kopen en hier bijvoorbeeld thee van maken of op de bast kauwen.

Een andere optie voor mensen met chronische pijn is PEA. PEA wordt ook al veel gebruikt in de medische wereld voor mensen met chronische pijn. Bij PEA moet je wel opletten dat het niet nep is. Ik heb me laten vertellen dat het OPT keurmerk vertelt of je met de echte PEA te maken hebt.

Voor kiespijn kan je ook gebruikmaken van Kruidnagel of champagneblad. Dit heeft ook verdovende eigenschappen. Je kunt er poeder van maken en mixen met kokosolie of Ghee als een soort Oilpulling. Oilpulling moet je niet doorslikken. Dit omdat je dan de gifstoffen inslikt die door oilpulling uit je mond worden gehaald. Kokosolie en Ghee hebben gelijk ook ontstekingsremmende eigenschappen. Kruidnagel Champagne blad kan je in je tuin laten groeien en eventueel drogen en in de diepvries doen. Dit geeft een bruisend en licht verdovend effect. Je kunt er ook tinctuur van maken. Kruidnagel is meteen insecten werend.

PEA