UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

No waste menstruatie

Hier heb ik lang over nagedacht. Dit omdat we geen waterkraan hebben in ons composttoiletje. Dit betekent dat ik mijn handen daar niet kan wassen met een kraan. Ik moet hiervoor een fles gebruiken.

Free bleeding zou op ons land prima gaan, maar is mij echt een stap te ver.

Een menstruatiecup gebruiken gecombineerd met een menstruatieslip ( bij lekgevaar) is voor mij de beste optie. Ik kan mijn handen dan wassen met een waterfles. Ik gebruikte eerder altijd een tampon van zeespons, maar het wassen hiervan lukt niet met een waterfles alleen. Dit deed ik onder de douche. Hier Daarnaast is het voor de vegans onder ons niet echt vegan. Ook zou ik een wasbare pad kunnen gebruiken als inleg kruisje op de wat lichter dagen om deze vervolgens direct in de biotex of soda te laten weken en daarna pas in de wasmachine te doen.

Ik vind dit een super sexy menstruatieslipje. Je moet wel oppassen met de droger, daarmee kan je hem echt verpesten. En altijd direct uitspoelen om vlekken te voorkomen.