UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Contact

Contact

Online coaching

Online coaching is een geweldige manier in de huidige samenleving om jou op afstand te kunnen helpen bij zowel zakelijke- als privé situaties. Voor iedereen toegankelijk zonder wachtlijst vanuit je eigen omgeving waar jij je mogelijk het meest prettig voelt. Of misschien ben je door omstandigheden niet in staat om naar je therapeut of coach toe te gaan. Of misschien wil je de juiste coach maar wil je niet de lange reistijd. Online coaching laat afstand en beeldscherm wegvallen wanneer wij door een goed gesprek verbonden zijn. Mijn tools, intuïtie, presentie, visualisaties, en tekeningen helpen je in contact te komen met je pijn maar ook met je innerlijke wijsheid. We werken met wat zich op dat moment aandient. We creëren een ruimte om dingen te onderzoeken en in het licht te zetten. Daarnaast schrijf je na elk gesprek een klein reflectieverslag waardoor ik je kan volgen in je ontwikkeling en daar waar nodig kan bijsturen.

Mijn investering in jou.

Voor we starten bied ik de gelegenheid om eerst 20 minuten vrijblijvend kennis te maken. Dit voor jou en mij om te voelen of we met elkaar gaan werken en of je op de juiste plek bent.

Ik ben vooral opgeleid om mezelf overbodig te maken. Ik wil me daarom vooral inzetten zodat jij je eigen spiegels leert zien. Want door het zien van spiegels in bijvoorbeeld je relatie heb je helemaal geen therapeut of goeroe nodig.  Je bent je eigen goeroe. Ook gaat mijn coaching over in contact komen met jouw innerlijke wijsheid, over de touwtjes in handen nemen en over voor jezelf gaan staan. Deze manier van verantwoordelijkheid nemen helpt je daarom meteen in dat proces. Hiervoor zet ik jou zelf aan het werk. Je wilt geen quick fix, je wilt duurzaamheid.

Als je wilt lees of beluister ik jouw zelfreflecties ( sharingmomenten ) tussen onze sessies door en zo kunnen we op een nog diepere laag met elkaar werken. Zonder dat het jou heel veel geld gaat kosten. Omdat we elkaar tijdens de sessies niet hoeven bij te praten en rechtstreeks tot de kern kunnen komen. Hierdoor heb je minder sessies nodig om tot de kern te komen.

We besparen tijd omdat je geen reistijd hebt. En je leert ervaren dat je ook op afstand dichtbij kunt komen.

Wil je de kat nog even uit de boom kijken, je kunt mij op instagram volgen door rechts in de hoek op het RSS bolletje te gaan staan. Hier deel ik inspirerende quotes en video’s.

“.. trouw blijven aan jezelf zonder uit verbinding te gaan met de buitenwereld.”

Vanuit verbinding met de ander leer ik mezelf kennen, en door te delen over mijn binnenwereld heel ik.

Voor mij is dit de kern en een kracht van Linda waarmee ze zowel de beginner die op zoek is naar een eerste, veilige stap, als degene die op zoek is naar verdieping, op een intuïtieve manier begeleidt. Ik kan haar alleen maar van harte aanraden!”

Bas

Jouw investering in jou.

Wanneer je het aanmeldformulier invult en reflectieverslagen schrijft tussendoor of je zelfreflectie (sharing) momenten met mij deelt via voicebericht, heb je minder sessies nodig om tot de kern te komen.

Losse sessie/ workshop van 1 uur t.w.v. 50 euro. We spreken per losse sessie af of de behoefte 1 uur of juist 1,5 uur is om direct dieper in een onderzoek te kunnen duiken. 

Een strippenkaart van drie sessies van een uur is t.w.v. 139 euro, waarbij ik tussen de sessies door aandacht heb voor jouw reflectie momenten.

Een intensief traject van twee maanden met vier sessies van 1,5 uur, de 11 stappen naar 5D en support van wekelijkse voice berichten vanuit mij is t.w.v. 499 euro. Ik deel de visie waarmee ik werk graag met je. Daarom ontvang je van mij  een digitaal werkboek met 11 stappen naar 5 D die jou al mee kunnen nemen om anders te leren kijken en dieper te leren kijken naar je eigen situatie. Hiermee kan je buiten de sessies zelf aan de slag, het helpt mij om jou al een beetje mee te nemen in de visie van waaruit we gaan werken.

Een training om te leren werken vanuit non-dualiteit, gratis introductie workshop.

8 bijeenkomsten van 2 uur. Inclusief digitaal werkboek voor zelfzorg. Neem contact op voor de data en voor maatwerk. Door werkgever te faciliteren of via individuele aanmeldingen.

Intervisie methodiek implementatie traject neem contact op voor maatwerk.

Vergoeding

Bij sommige werkgevers kan er vergoeding plaatsvinden vanuit het loopbaanbudget. 

Onder bepaalde voorwaarden kan je de kosten vergoed krijgen via PGB.

Als coach/ondernemer kan je mogelijk ook de investering op de belasting inhouden.

Kan je door jouw financiële omstandigheden niet het hele bedrag betalen dan kan je ook betalen met diensten of producten. 

Retreats

Over onze retreats op ons land in Portugal kunnen we je op aanvraag actuele informatie sturen

Linda is one of a kind. Op een zeer respectvolle en liefdevolle wijze weet ze binnen no time de vinger op de zere plek te leggen, waardoor je na een eerste gesprek al tools hebt om mee aan de slag te gaan. Ze doet dit op een hele zachte en vriendelijke manier, waardoor het heel fijn en veilig voelt om samen met haar je uitdagingen te gaan verkennen. Linda geeft geen ongevraagde adviezen, maar stelt reflectieve vragen waardoor ze je zèlf op het antwoord laat komen, wat heel empowering werkt. Linda is in staat om indien nodig haar eigen mening en projecties opzij te zetten en zo heel objectief naar een situatie te kijken. Linda kan heel goed afstemmen op de persoon die ze tegenover zich heeft zitten en zal nooit proberen om je te pushen om dingen te doen op het moment dat je er nog niet aan toe bent. Haar combinatie van doortastendheid, zorgzaamheid, oprechte interesse, een luisterende houding en vriendelijke openheid, maken Linda tot een fijne coach en mentor. Serena”

 

Contact formulier: