UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Contact

Contact

Moeiteloos coachen intervisie 50 euro per losse sessie

Voor coaches en hulpverleners

Intimiteitssessie op locatie ( dagdeel) 200 euro

Levensveranderende sessie, natural high ervaring.

Online intimiteitssessie 1,5 uur 50 euro

Ik breng mezelf in, omdat ik weet dat hoe dieper ik zelf kan, hoe dieper ik de ander mee kan nemen. Professionele dichtbijheid, menszijn en vanuit hartsverbinding helen.
Ervaren hoe het is om jezelf bloot te geven. Jezelf te laten zien in alles wat er in je leeft. Jezelf diep ontmoeten door de ander diep te ontmoeten.
Maar ook iets wat soms heel complex is, omzetten naar eenvoud en uitwisseling. Leren intiem te zijn in verbinding met de ander helpt ons meer intimiteit te ervaren met onszelf en het leven.

Hiervoor hoef je geen seks te hebben, hiervoor hoef je de ander niet eens aan te raken. Dit kan allemaal zelfs online.

Mijn investering in jou.

Voor we starten bied ik de gelegenheid om eerst 20 minuten vrijblijvend kennis te maken. Dit voor jou en mij om te voelen of we met elkaar gaan werken en of je op de juiste plek bent.

Ik ben vooral opgeleid om mezelf overbodig te maken. Ik wil me daarom vooral inzetten zodat jij je eigen spiegels leert zien. Want door het zien van spiegels in bijvoorbeeld je relatie heb je helemaal geen therapeut of goeroe nodig.  Je bent je eigen goeroe. Ook gaat mijn coaching over in contact komen met jouw innerlijke wijsheid, over de touwtjes in handen nemen en over voor jezelf gaan staan. Deze manier van verantwoordelijkheid nemen helpt je daarom meteen in dat proces. Ik zie jou als compleet persoon die zichzelf kan dragen. Hiervoor zet ik jou zelf aan het werk. Je wilt geen quick fix, je wilt duurzaamheid. Ik breng mijzelf in om gelijkwaardigheid te creëren, we zijn allemaal coach en studenten van het leven. We hebben aandacht voor pijn en levenslessen.

Als je wilt lees of beluister ik jouw zelfreflecties ( sharingmomenten ) tussen onze sessies door en zo kunnen we op een nog diepere laag met elkaar werken. Zonder dat het jou heel veel geld gaat kosten. Omdat we elkaar tijdens de sessies niet hoeven bij te praten en rechtstreeks tot de kern kunnen komen. Hierdoor heb je minder sessies nodig om tot de kern te komen.

We besparen tijd omdat je geen reistijd hebt. En je leert ervaren dat je ook op afstand dichtbij kunt komen.

Wil je de kat nog even uit de boom kijken, je kunt mij op instagram volgen door rechts in de hoek op het RSS bolletje te gaan staan. Hier deel ik inspirerende quotes en video’s.

“.. trouw blijven aan jezelf zonder uit verbinding te gaan met de buitenwereld.”
Vanuit verbinding met de ander leer ik mezelf kennen, en door te delen over mijn binnenwereld heel ik.
Voor mij is dit de kern en een kracht van Linda waarmee ze zowel de beginner die op zoek is naar een eerste, veilige stap, als degene die op zoek is naar verdieping, op een intuïtieve manier begeleidt. Ik kan haar alleen maar van harte aanraden!”
Bas

Jouw investering in jou.

De waarde van het gesprek is afhankelijk van de ruimte die jij jezelf geeft. Ik nodig je uit om ruim tijd te nemen voor het gesprek. Zodat je echt aanwezig kunt zijn in het gesprek. Zorg ook dat je camera en geluid al goed ingesteld staan.

Wanneer je zelfreflectie (sharing) momenten met mij deelt via voicebericht, heb je minder sessies nodig om tot de kern te komen.

Ik werk niet op basis van tijd. Je wil vooral gebruik maken van mijn waarden. Mijn waarde staat niet in verhouding met het tarief. Mijn tarief kan lager uitvallen omdat ik toegankelijkheid wil creëren en omdat ik zelfvoorzienend leef. Wel wil ik dat jij het jezelf waard vindt om te investeren in jezelf. Elk bedrag wat ik verdien draagt er aan bij dat ik meer anderen kan helpen en mijn missie kan vergroten.

Losse sessie/ workshop 50 euro. We voelen per losse sessie of de behoefte 1 uur of juist 1,5 uur is om direct dieper in een onderzoek te kunnen duiken. 

Een strippenkaart van drie sessies 139 euro, waarbij ik tussen de sessies door aandacht heb voor jouw reflectie momenten.

Wanneer je iemand aandraagt of tijd neemt voor een review krijg je 10 euro teruggestort.

Vergoeding

Bij sommige werkgevers kan er vergoeding plaatsvinden vanuit het loopbaanbudget. 

Onder bepaalde voorwaarden kan je de kosten vergoed krijgen via PGB.

Als coach/ondernemer kan je mogelijk ook de investering op de belasting inhouden.

Kan je door jouw financiële omstandigheden niet het hele bedrag betalen dan kunnen we andere mogelijkheden onderzoeken.

Retreats

Over onze retreats op ons land in Portugal kunnen we je op aanvraag actuele informatie sturen

Linda is one of a kind. Op een zeer respectvolle en liefdevolle wijze weet ze binnen no time de vinger op de zere plek te leggen, waardoor je na een eerste gesprek al tools hebt om mee aan de slag te gaan. Ze doet dit op een hele zachte en vriendelijke manier, waardoor het heel fijn en veilig voelt om samen met haar je uitdagingen te gaan verkennen. Linda geeft geen ongevraagde adviezen, maar stelt reflectieve vragen waardoor ze je zèlf op het antwoord laat komen, wat heel empowering werkt. Linda is in staat om indien nodig haar eigen mening en projecties opzij te zetten en zo heel objectief naar een situatie te kijken. Linda kan heel goed afstemmen op de persoon die ze tegenover zich heeft zitten en zal nooit proberen om je te pushen om dingen te doen op het moment dat je er nog niet aan toe bent. Haar combinatie van doortastendheid, zorgzaamheid, oprechte interesse, een luisterende houding en vriendelijke openheid, maken Linda tot een fijne coach en mentor. Serena”