UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Online praktijk holistisch bewustzijn

Lieve jij,

Jij bent hier op aarde met alle kwaliteiten die je gegeven zijn om licht te brengen. En dat weet je. Je weet dat je zelf hiervoor eerst schaduwwerk mag doen en zelf dingen in het licht mag leren zetten om jou licht weer in de wereld te kunnen brengen. Je weet dat je je niet voor niets altijd anders hebt gevoeld, en je niet voor niets zoveel gevoeligheid hebt meegekregen.

Het is mijn missie om jou te helpen om te ervaren hoe je weer volledig in je kracht kunt komen staan zodat je weer voelt dat je aan het stuur staat van jou leven. Ik laat je ervaren dat je hier niet keihard voor hoeft te werken, maar dat de kracht juist zit in je herinneren dat je goed bent zoals je bent. De kracht zit hem juist in authentiek jezelf zijn en jouw waarheid te communiceren.

Ik bied een kwetsbare en veilige ruimte om samen te ontdekken en te onderzoeken wat jouw waarheid is. Door met liefdevolle aandacht te kijken naar pijnlijke plekken en dingen die jou op dit moment triggeren. Zodat blokkades kunnen smelten en jij kunt stoppen met je kleiner te maken dan je bent en weer in jouw licht en grootsheid te gaan staan.

Ik leer je zien wat jij nog niet in jezelf kunt zien. Ik ontmoet je waar je bent en breng je waar je nog niet bent. Ik zet mezelf in om dingen in jou te spiegelen zodat jij ze weer in jezelf kunt herinneren en omarmen. Door in verbinding te zijn met anderen ontmoeten we steeds iets anders in onszelf.

Als coach ben ik naast je, precies daar waar jij bent. Wat nodig is, dient zich vanzelf aan. Vanuit elke situatie kun je vrijheid gaan voelen, je problemen vanuit een heel ander licht bekijken, op jouw moment, op jouw manier. Het gaat er in al mijn werk om dat jij kunt ervaren dat je zoveel lichter en vrijer bent dan je hebt gedacht. Het direct ervaren van wat aanwezig is, maakt het zo simpel.

Alles wat je nodig hebt zit al in jou. In het contact met jezelf vinden antwoorden jou. En leer je weer te leven vanuit een open hart.

Neem contact op

Intimiteitscoaching
Foto: crearix.nl

Jij hebt mij echt iets heel waardevols (terug) gegeven, wat ik jaren lang heb verwaarloosd.

Dus ook via deze weg wil ik je nogmaals heel erg bedanken. Jouw energie heeft mijn energie weer doen opbloeien en is er iets omgeslagen in mijn balans waardoor ik weer in contact kan zijn met mezelf en met anderen. Ik kan niet genoeg verwoorden wat dat voor mij betekent…

Liefs Joelle”