UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Holistische Therapie

1235259_428355703941680_1042919308_n

Linda Roos kijkt met je naar je lichamelijke of mentale en emotionele klachten en naar hoe je deze met positieve voeding of positieve veranderingen kan verminderen of leren accepteren. Ik werk competentiegericht en persoonsgericht. Dit omdat problemen altijd zijn verbonden aan hoe je naar de problemen kijkt en hoe je geleerd hebt hiermee om te gaan. Daarnaast vind ik het belangrijk om ook te kijken naar wat je drijft om problemen op te lossen en wat je kwaliteiten en mogelijkheden hierin zijn.
Ik werk volgens de holistisch visie, het zien van de mens in zijn geheel. Dat wil zeggen, in mijn trajecten werk ik afhankelijk van de persoonlijke behoefte en uitdaging op diverse lagen van het bewustzijn;

Het niveau van spiritualiteit
Dit is het hoogste niveau. Het vormt de bron van bezieling en inspiraties van waaruit we ons kunnen overgeven aan de totale werkelijkheid of het geheel.

Het niveau van de identiteit
Dit niveau betreft vooral de manier waarop we ons zelf zien en hoe we over ons zelf denken; het zelfbeeld.

Het niveau van waarden, overtuigingen en normen
Dit niveau betreft de innerlijke perceptie waarmee we naar de wereld kijken en waarop we ons handelen baseren. Waarden, overtuigingen en normen kleuren de individuele unieke bril waarmee we naar de wereld kijken. Hoe we deze ervaren en hoe we handelen.

Het niveau van competenties
Dit niveau betreft de vaardigheden, capaciteiten en kwaliteiten waar we gebruik van maken.

Het niveau van gedrag
Dit niveau betreft de specifiek waarneembare handelingen die we uitvoeren.

Het niveau van de omgeving
Dit niveau omvat alles wat ons omringt. Alles wat als het ware buiten ons ligt; denk hierbij aan mensen, de werkomgeving etc.

Het niveau van je lichaam
Dit niveau omvat de signalen die het lichaam afgeeft d.m.v. bijvoorbeeld lichamelijke klachten, en de betekenis daarvan. Maar ook hoe goed er voor het lichaam wordt gezorgd als het gaat om slaap,voeding en beweging

Bewustwording;
Mijn coaching maakt je bewust van je gevoelens, je denken en doen. Samen zoeken we naar wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt doen om dat te bereiken.

Ontwikkeling en groei;

Ik stimuleer je gedachtegang en laat je buiten je kaders denken en handelen, waardoor je kunt ontwikkelen en groeien. Ik ondersteun en begeleid je in dit proces.

Wat wil jij?
Verwacht geen oplossing of passend antwoord van mij; het is de bedoeling dat je je eigen antwoorden vindt. Je kunt leren van mijn ervaringen en ik geef je tips, maar jij bepaalt zelf welke stappen nodig zijn om gemotiveerd, positief, succesvol en vooral jezelf te zijn.

“Linda, de gesprekken die ik met je gehad heb zijn voor mij heel waardevol. Ik vond het fijn dat je luisterde, me tegenwicht gaf en je bleef op de stoel zitten. Ik ben je dankbaar voor het durven door mij heen te prikken. Hennie”