UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

The art of lovemaking, the secret in opening a woman.

 

Ik ontmoet je waar je bent zodat ik je kan helpen om daarheen te gaan waar het spannend is of waar blokkades zitten en waar je nog niet bent.

Als je wilt leren om een vrouw te openen, als je wilt dat zij zich opent en je bij haar binnengelaten wilt worden, is het belangrijk dat je eerst bij jezelf naar binnen gaat. Dat je binnen in je jezelf voelt en contact maakt met het mannelijke en vrouwelijke in jou. Ook met de kwetsbaarheden en de shaduwkanten. Om haar diep te penetreren zal je dieper haar hart in mogen gaan. Vrouwen geven vanuit hun hart, mannen vanuit hun Lingham. Vrouwen openen hun lichaam vanuit hun hart, mannen openen hun hart vanuit hun lichaam.
Alleen wanneer je al jouw mannelijke en vrouwelijke delen in jezelf kunt omarmen kan je haar helemaal ontvangen en zij jou. Vraag niet om meer seks maar om diepere verbinding, en sta er helemaal. Zodat zij zich kan openen en over kan geven. Van just a fuck naar the art of love making. Mannen hebben collectief geleerd om te presteren. Ze mogen leren dit los te laten. Je hoeft haar niet te pleasen, je hoeft alleen maar present te zijn. Dat is wat jou de ideale lover maakt. Vrouwen hebben collectief geleerd om verantwoordelijk te zijn voor het genot van de man.

Hoe lukt het je om helemaal present te zijn bij alle gevoelens en emoties van de vrouw. Durf je haar en jezelf te ontmoeten in kwetsbaarheid en kracht.
Kan je je verlangen gebruiken als motor, als levensenergie, zonder al je energie te ontladen vanuit frustratie. We hebben geleerd om gelijk iets te doen met het verlangen en we willen meer en meer maar het bevredigt nooit echt. Vaak geeft het een kater.

Wil je de seksuele energie door heel je lichaam laten stromen en gebruiken voor creativiteit, om je missie in het leven te zetten? Wil je de aantrekking tussen jou en je partner vergroten en verlengen?
Wil je je seksualiteit leren ownen, meer begeerlijk zijn, meer in je lichaam zijn en je stevig voelen?

Ik initieer mannen richting het nieuwe paradigma en uit het oude paradigma van collectieve pijn van mannen en vrouwen.
Ook mannen zijn jarenlang gecastreerd door vrouwen. Zij hebben geleerd een vies mannetje te zijn, of juist alleen maar om bevestiging te krijgen door te scoren. Vrouwen hebben niet geleerd om zelf verantwoordelijkheid te voelen voor hun seksualiteit, en beschouwen het als zijn taak om maar aan te voelen. Omdat mannen en vrouwen zelf ook niet geleerd hebben waar ze toe in staat zijn. Veel onbewuste vrouwen hebben de man verder van hun ziel vandaan getrokken uit angst, i.p.v. in hun kracht te gaan staan en de weg naar hun ziel te wijzen.
Ik wijd je graag in in het mysterie van het vrouwelijke lichaam en de energetische potentie van lovemaking in een hogere staat van bewustzijn. Waardoor je leert een kanaal te worden waar krachtige energie door kan stromen. Wat kan leiden tot een full body experience.
Ik help je jouw frequentie te verhogen, door mijn eigen frequentie te verhogen.
De meeste ervaren dit als het XTC gevoel.

Ik werk met seksuele energie en met intuïtie. Tijdens de sessie blijven de kleren aan en worden er geen seksuele handelingen verricht. We zullen heel duidelijk werken met grenzen en intenties.

Om dit werk te kunnen doen heb ik de tantrateacherstraining gevolgd aan de School of Shakti