UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Retreat Vrij leven, Portugal

I started to be free when i discovered that the cage was made of thoughts

Vrij leven in Portugal
Caldas da Felgueira, Portugal

  • Innerlijke vrijheid
  • Financiële vrijheid
  • Je vrij voelen in de huidige maatschappij
  • Het claimen van jouw autonome leven
  • Zelfvoorzienend leven
  • Alles vergeten wat je hebt geleerd
  • Vrijheid in relaties
  • Vrij van blokkades en problemen

“Hallo lieve Linda, wil je laten weten dat mede dankzij jou mijn leven een grote positieve wending heeft gekregen. Tijdens de ontmoetingen voelde ik me altijd veilig en op mijn gemak en had jouw aanwezigheid een effect op mij. Ik kan het nog het beste omschrijven als een spiegel die mij veel inzicht heeft gegeven. Je inspireert mij door te zijn wie je bent. En uit te dragen wat je voelt. Klinkt cliché maar het is echt zo. Je bent in staat om zonder oordeel te spiegelen en alleen dat al heeft mij veel geholpen. Ik denk dat je door je pure zijn, heldere geest en gezond verstand voelt wat mensen nodig hebben.
Succes en ik vind je een mooi mens! Jolanda”

“Geraakt, geconfronteerd, gedanst, gesprongen, gelachen, overwonnen, ik heb genoten! Dank jullie wel allemaal stuk voor stuk voor dit veilige plekje dat we samen hebben gecreëerd. Marieke”

“Ik ben jullie erg dankbaar! Ik heb misschien te snel knopen doorgehakt maar er is nu al zoveel nieuws op mijn pad. Voel me zooo anders. Er is veel gebeurd de laatste 2 dagen. Bedankt voor alles! Jullie horen van mij. Arjan”

Deze pagina wordt bewerkt