UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Werkgeluk

Druppel

Werken aan werkgeluk

Werknemers

Spanning is wie je denkt dat je moet zijn, ontspanning is wie je bent.

Coaching bij chronische stress en burn-out.

Je voelt je loyaal en je bent een harde werker. Je staat altijd voor andere klaar en verliest hierdoor steeds vaker het contact met jezelf. Je neemt soms energieën mee naar huis die niet van jou zijn.

Samen kunnen we zorgen dat jij weer in contact komt met jezelf. Dat je leert werken vanuit flow in plaats van jezelf steeds hard voorbij te lopen en al je energie weg te geven. Je zult merken dat je veel groter resultaat neer kunt zetten met minder inspanning zowel in je werk als in je privé. En hoe je voor de hulpverleners onder ons, anderen veel meer helpt vanuit “niet doen”. Leer bij je eigen energie te blijven zonder energielekken.

Met non-dualiteit bekijk je de wereld als geheel en lossen problemen op, omdat je ze op een ander niveau bekijkt dan waarop ze zijn ontstaan. Waardoor je weer werkgeluk kunt ervaren.

Nonduale coaching is gericht op het zelfhelend vermogen, de erkenning dat alles met elkaar verbonden is. Met behulp van de helende kracht van het bewustzijn en gewaarzijn kan de ervaren tegenstelling tussen lichaam en geest worden overstegen. Hierin ligt de sleutel om trauma’s en contracties in beweging te krijgen. Zodat vanuit pure essentie, dat wat als goddelijke kwaliteiten gegeven is, moeiteloos en ongeblokkeerd door ons heen kan stromen for the benefit of all beings.

Bij sommige werkgevers kan dit bekostigd worden via je loopbaanbudget.

 

“.. trouw blijven aan jezelf zonder uit verbinding te gaan met de buitenwereld.”
Vanuit verbinding met de ander leer ik mezelf kennen.. en door te delen over mijn binnenwereld heel ik.
Voor mij is dit de kern en een kracht van Linda waarmee ze zowel de beginner die op zoek is naar een eerste, veilige stap, als degene die op zoek is naar verdieping, op een intuïtieve manier begeleidt. Ik kan haar alleen maar van harte aanraden!”

Bas

Werken met Nondualiteit in zorg, welzijn en geestelijke gezondheidszorg

Training voor hulpverleners gericht op cliënt ondersteuning vanuit zelfhelend vermogen, eigenaarschap en presentie. Met reflectie op eigen hulpverleners attitude. Met aandacht voor werkgeluk en verzuimpreventie.

 • Anders leren kijken, de cliënt zien vanuit heelheid
 • Bevorderen van eigen krachten en eigen regie ( eigenaarschap)
 • Kijken naar hoe lijden werkt
 • Houding van hulpverlener vanuit mededogen en presentie.
 • Werkvormen voor zelfonderzoek en leren kijken vanuit een ander perspectief, toepasbaar op kwetsbare doelgroepen.
 • Bewustzijn op overdracht.
 • Burn-out preventie voor de hulpverlener.
 • Nondualiteit gericht op een specifieke doelgroep
 • Casuïstiek en Intervisie vanuit non dualiteit.

Linda valt op door haar kwaliteit om zonder oordeel te luisteren, en met aandacht, warmte en zorgvuldigheid in contact te blijven. Dat helpt om je kwetsbaar open te stellen, en je daarin gehoord, gezien, en begrepen te voelen. Daardoor kunnen bewust of onbewust onderdrukte gedachten, emoties en verlangens hun weg naar de buitenwereld vinden, waar de lading er vanaf gehaald kan worden, en je deze dingen die je sturen beter kan begrijpen.

Linda luistert naar meer dan de woorden, en heeft het talent om precies die vragen te stellen die je zelf tot antwoorden leiden. De ontmoetingen met jou hebben er mede voor gezorgd dat ik het pad van knuffelfacilitator ben gaan bewandelen. Mathias”

Werkgevers burn-out preventie en verzuim coaching.

Wilt u investeren in de vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, professionaliteit van uw werknemers en verzuim door chronische stress voorkomen? Ik denk graag met u mee over een passend aanbod. 

 • eigenaarschap over het werk,
 • herkennen en bespreekbaar maken van stress,
 • ondersteuning bij balans in werk en privé,
 • verbinding tussen de organisatiewaarden en de eigen waarden,
 • geen wachtlijsten en continuïteit onafhankelijk van maatregelen,
 • ziekteverzuim wordt voorkomen of daalt.

Linda is gespecialiseerd in het holistisch gezondheid bevorderend coachen op basis van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Vanuit achtergrondkennis en ervaring op het gebied van behandeling en psychopathologie, weet zij op een zeer diepe laag aan te sluiten en haar liefdevolle vinger op oude pijn te leggen zodat blokkades kunnen gaan ontspannen, deze te behandelen om zich vervolgens weer te richten op het versterken van de lichamelijke en psychosociale gezondheid in het nu.
Zij heeft ervaring in het werken met honderden cliënten en met zeer complexe problematiek.
Maar ook in het geven van workshops, het trainen van trainers en het proces en intervisie begeleiden van zorgverleners in de eerstelijnszorg.

Neem via onderstaand formulier contact op voor maatwerk.