UA-58898312-1 G-314D9E8MR6

Workshop je leven weer in eigen handen nemen.

Foto: Annie Stoop

Deze pagina wordt nog bewerkt

Onderwerpen:

  • Het projectie principe
  • Relaties als spiegel
  • Emoties als spiegel
  • Verwachtingen
  • Ziekte als spiegel
  • De maatschappij als spiegel

 

Ik moest denken aan de workshop en hoe dat voelde om gezien te worden door jou en de groep met al mijn onzekerheden. Hoe ik mij weken gesloten voelde en meer open voelde. Ik heb bij jou altijd het gevoel dat je altijd voorbij de verpakking kijkt en mij en iedereen echt ziet en waardeert.

Erik

“Lieve Linda,
Jouw workshop is echt heel erg bij mij binnengekomen. Zelfs nu nog, meer dan een week eerder. Jouw workshop heeft echt de balans doen shiften in mijn leven. Zelf zit ik al een tijdje in therapie waarbij kwetsbaarheid mijn grootste issue is. Deze heb ik in de afgelopen jaren helemaal weggemaakt en beschermd met allerlei heel hard werkende beschermende en ontkennende lagen. Jouw workshop, samen met jouw inzet, warmte, kennis en vertrouwen, brak die hele beschermlaag in 1x open en voor het eerst sinds jaren kon ik mensen weer echt zien en voelde ik me gezien en gehoord.
Jij hebt mij echt iets heel waardevols (terug) gegeven, wat ik jaren lang heb verwaarloosd.
Dus ook via deze weg wil ik je nogmaals heel erg bedanken. Jouw energie heeft mijn energie weer doen opbloeien en is er iets omgeslagen in mijn balans waardoor ik weer in contact kan zijn met mezelf en met anderen. Ik kan niet genoeg verwoorden wat dat voor mij betekent…
Liefs Joelle”